Stufat cu carne de porc

de Ancutsa in Porc, 26 Apr 2017 | 14148 vizualizari

 

Delicii de Paste :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 5 legaturi de ceapa verde
  • 5 legaturi de usturoi verde
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita faina
  • ulei
  • 2 pahare cu apa
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu carne de porc:

Carnea se taie in bucati mai mari sau mai mici, dupa preferinte, se condimenteaza si se rumeste bine, apoi se scoate pe o farfurie. Se taie marunt o ceapa si se caleste usor (nu se topeste) in uleiul in care a fost prajita carnea. Se completeaza cu 2 pahare cu apa, se adauga la loc carnea si se lasa sa fiarba.

 Cand fierbe apa, se adauga ceapa verde si usturoiul verde, cu tot cu frunze, taiate toate in fasii medii sau in functie de cat le doriti de scurte. In functie de optiuni si resursele pe care le aveti, puteti folosi doar frunzele de la ceapa si usturoi sau cu totul.

 Cand scade apa, se pregateste sosul: se adauga bulionul, apoi se amesteca intr-o cescuta faina cu putina apa si se adauga in mancare prin strecuratoare, pentru a evita cocoloasele. Se amesteca bine si se mai lasa un pic sa fiarba ca sa se ingroase sosul.

 Cand este gata, se poate adauga patrunjel proaspat tocat marunt.

Pofta Buna!

 Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/04/stufat-cu-carne-de-porc.html

TIPS-URI

1

Daca aveti carne afumata, stufatul va fi si mai gustos! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Ancutsa 1

27.04.2017, 10:26

Va multumesc pentru aprecieri! Nici mie nu imi place cu miel, ci doar cu porc Ma bucur ca v-a placut! O zi cat mai frumoasa va doresc!

Rocsi 1

27.04.2017, 20:25

Cred ca a iesit tare bun!

Ancutsa 1

28.04.2017, 14:10

Multumesc, Rocsi, daaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sărmăluţe fierte cu vin